Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

«Σκόρπισε» η Ολύμπια Λάρισας - Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ



Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ολύμπιας Λάρισας ολοκληρώθηκαν για φέτος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε άδεια διάρκειας δύο εβδομάδων στους παίκτες του.
Οι Μίρσα Κούρτοβιτς και Ντίμιταρ Αγγέλοφ αναχώρησαν σήμερα για τα Σκόπια (θα επιστρέψουν κανονικά για να ακολουθήσουν πρόγραμμα συντήρησης), ενώ την Πέμπτη (8/5) αναμένεται να αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ και οι Κεν Λέις, Μάικ Κινγκ και Κόρεϊ Μπέλσερ. Στο μεταξύ, ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ, με αφορμή τη λήξη της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά: «Μετά την λήξη της αγωνιστικής χρονιάς , η ΚΑΕ Ολύμπια Λάρισας ευχαριστεί θερμά, τον Σύνδεσμο Φιλάθλων «ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ» και όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες της ομάδας μας, σε κύπελλο, πρωτάθλημα και FIBA EuroCup, για την συμπαράσταση τους στην πετυχημένη πορεία της και στην είσοδο της για δεύτερη συνεχή χρονιά στα πλέι οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος (εκπροσωπώντας την ελληνική επαρχία), στις 8 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου και στις 16 καλύτερες ομάδες του FIBA EUROPE CUP.
Επίσης τους ευχαριστούμε γιατί για ακόμη μια φορά κατέταξαν την ΟΛΥΜΠΙΑ πρωταθλήτρια στο ήθος, αφού και φέτος δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο στους αγώνες μας.Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, συνεργάτες, υποστηρικτές και προμηθευτές μας, που συνέδραμαν στην επιτυχία της προσπάθειας μας, τους εργαζομένους στον ΕΣΑΚΕ για την συνεργασία μας, τους διαιτητές των αγώνων και τα μέλη των θεσμοθετημένων οργάνων τους, ΚΕΔ/ΕΟΚ και ΟΔΚΕ και τους κριτές των αγώνων.
Θεωρούμε ότι με τις ενέργειες όλων μας, μπορούμε να αναβαθμίσουμε το Ελληνικό πρωτάθλημα μπασκετ και να καταστήσουμε την παρακολούθηση του προτεραιότητα των Ελλήνων φιλάθλων και για το σκοπό αυτό δηλώνουμε ότι θα είμαστε συμπαραστάτες κάθε ενέργειας που θα συντείνει προς τον σκοπό αυτό.Ευχόμαστε στις ομάδες και σε όλους τους παράγοντες των αγώνων που συνεχίζουν την προσπάθεια τους, ευόδωση των στόχων τους».

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.2410.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: