Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Στην Α1 η ΕΑΛ



Μετά από τρία χρόνια απουσίας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ επέστρεψε στα «σαλόνια» της Α1 κατηγορίας, κερδίζοντας χθες το βράδυ στο κλειστό της Νεάπολης τη Νέα Γενιά με 3-0 σετ.

Η Λαρισινή ομάδα άξιζε 100% αυτή την επιτυχία αφού σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και καμία ομάδα δεν αμφισβήτησε την ανωτερότητά της.

Το παρών στο κλειστό έδωσαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Κώστας Τζανακούλης, ο οποίος και παρέδωσε το κύπελλο της Πρωταθλήτριας ομάδας στην αρχηγό της ΕΑΛ, Ιωάννα Τρικάλη.

Για την ιστορία η ΕΑΛ δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στη Νέα Γενιά κερδίζοντας με 3-0 σετ (25-5, 25-22, 25-11).

ΕΑΛ (Οικονόμου): Τρικάλη, Παπαδοπούλου, Νατσίδου, Μπατσομήτρου, Γεωργαντά, Κοταρέλα, Γκουγκούλη, Υφαντή, Ωρολογοπούλου, Τουσιάδη, Μοναστηριώτη, Κουτσουνίκου.

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ (Πιπερίδης): Σαρρή, Γεροντίδου, Κωστίδου, Νέτσα Λ., Μουλαδάκη, Κατσικάρη, Στεργίου, Μποχρνή, Τσιπλάκη, Νέτσα Ρ., Αργυροπούλου, Δόνσπρα.


πηγή:sportlarissa.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: