Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Σιμουλτανέ στη Λάρισα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σιμουλτανέ που διργάνωσε ο Σ.Σ.Λάρισας στα πλαίσια των Αχιλλίων 2008 . Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κος Μπαρμπούτης Σπύρος και η Πρόεδρος του ΠΟΔΛ κα Ξυνοπούλου Ελένη . Ο κος Μπαρμπούτης πρόσφερε εκ μέρους του Δημάρχου και του Δήμου Λάρισας αναμνηστική πλακέτα στον GM Γιάννη Παπαϊωάννου ενώ η κα Ξυνοπούλου ΄επαιξε εθιμοτυπικά την πρώτη κίνηση του Σιμουλτανέ .


Μετά από 4 περίπου ώρες τελείωσε ο αγώνας με τελικό σκόρ 50 νίκες 2 ισοπαλίες και μία ήττα . Τους βαθμούς σημείωσαν οι Τέας Φώτης ( νίκη ) , Βόγιας Φώτης ( ισοπαλία ) και Κωνσταντέλιας Κώστας ( ισοπαλία ) .
Αργότερα ακολούθησε γεύμα κατα τη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε προβληματισμούς και ιδέες για το σκάκι γενικότερα .Ο Σ.Σ.Λάρισας ευχαριστεί τον κο Παπαϊωάννου αλλά και όλους όσους δούλεψαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης καθώς και τους χορηγούς Καραμούστο ( ΚΑΙΣΣΑ ) και Σαπουνά ( Φωτογραφίες ). Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους θεατές παραβρέθηκε και ο Μπανίκας ο οποίος βρισκόταν στη Λάρισα για εξωσκακιστική υπόθεση !
πηγή: http://www.sslarisas.com/

http://www.2410.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: