Τρίτη, 6 Μαΐου 2008

Jungle Tigers live σε Λάρισα- ΑθήναH On stage παρουσιάζει τους Jungle Tigers. Η θεοπάλαβη παρέα των Jungle Tigers, που πρωτοξεκίνησε να παίζει rock’n’roll το 1988, δυο χρόνια μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της στο Φεστιβάλ White Boppin’ Tower στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφει στην χώρα μας!

Σάββατο 10 Μαΐου, Club Onar, Λάρισα

Ώρα Έναρξης 22:30,

είσοδος 15 Ευρώ


Ντυμένοι από την κορφή ως τα νύχια με τιγρέ περιβολή, κάνοντας μάλιστα ακροβατικές φιγούρες επί σκηνής, αποτελούν κάτι σαν ένα πραγματικό rock’n’roll τσίρκο και παίζουν αυθεντικό rockabilly με αρκετή δόση τρέλας!!!

Στις συναυλίες αυτές οι Jungle Tigers μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ τους στην On Stage Records, Goo Goo Muck. The Jungle Tigers – Goo Goo Muck Προσοχή, τίγρεις!!! OSR-017 (CD)

Η παρέα των Jungle Tigers δεν είναι τα “αφεντικά” της ζούγκλας αλλά μια πολύπειρη μπάντα Γερμανών και Ισπανών μουσικών, που έχει “οργώσει” την υφήλιο χρόνια τώρα με εντυπωσιακά live.

Κύριο χαρακτηριστικό του ήχου τους τα πνευστά που δίνουν στο rock‘n’roll μια συναρπαστική πνοή. Καταπληκτική η διασκευή τους στο “Goo Goo Muck” των Ronnie Cook & The Gaylads, super groovy το “Wildest Cat In Town”, εναλλακτικό το “Tennessee Rock ’n’ Roll”.

Δεκαπέντε διαμάντια από τις καλύτερες τίγρεις της σύγχρονης rock‘n’roll ζούγκλας!Club Onar (Ρούσβελτ 38, Λάρισα, τηλ. 6947693307)

Είσοδος: 15 Ευρώ Ώρα Έναρξης: 22:30μμ


Δεν υπάρχουν σχόλια: