Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

Οι Scorpions στη Λάρισα.Την Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι Scorpions θα έρθουν στη Λάρισα, στο Αλκαζάρ για μια και μοναδική συναυλία! Για μια ακόμη χρονιά ψηφίστηκαν ως το πιο αγαπητό συγκρότημα στο ελληνικό κοινό. Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το κοινό που παρακολούθησε τις συναυλίες τους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ξεπερνά τις 150.000! Και η μανία για τα live τους όλο μεγαλώνει……

Οι Scorpions, σε συνεργασία με την ελληνική εταιρία Cultural Action, εγκαινίασαν το 2007 ένα μεγάλο μουσικό γεγονός. Ένα νέο μεγάλο ροκ φεστιβάλ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση των πάντα ανήσυχων και δημιουργικών σκορπιών. Φιλοσοφία του είναι να παρουσιάζει μεγάλα κλασικά ονόματα της ροκ, αλλά και το νέο ρεύμα της παγκόσμιας ροκ σκηνής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην καινούργια γενιά καλλιτεχνών να συνυπάρξει με τα μεγάλα ροκ ονόματα.

Οι Scorpions, θέλοντας να τιμήσουν τη χώρα μας και το πιστό σε αυτούς κοινό της, αποφάσισαν το Scorpions Festival να διεξάγεται στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε στις 18 Ιουνίου 2007 στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όπου έλαβαν μέρος οι ίδιοι οι Scorpions, ο διάσημος Joe Cocker και η εκρηκτική χολιγουντιανή σταρ Juliette Lewis με το συγκρότημά της Juliette & the licks. Τη μεγάλη βραδιά άνοιξε το ελληνικό ροκ συγκρότημα Hannibal, που πήρε την πρώτη θέση μέσα από έναν Πανελλαδικό διαγωνισμό.

2o Scorpions Festival, με μια μοναδική στιγμή:

Scorpions Reunion στο Στάδιο Καραϊσκάκη!

Η στιγμή που περίμεναν οι χιλιάδες φαν του συγκροτήματος στη χώρα μας, έφτασε.

Μια μοναδική βραδιά θα ζήσουμε φέτος, αφού για πρώτη φορά θα δούμε στη σκηνή όλα τα μέλη που υπήρξαν στο γκρουπ από την αρχή της ύπαρξής του μέχρι σήμερα.

Uli Jon Roth, Michael Schenker και Herman Rarebell, θα βρεθούν στη σκηνή μαζί με τους Scorpions, για να τραγουδήσουν τα τραγούδια που τόσο αγαπήσαμε!

Τη μεγάλη βραδιά θα ανοίξουν με μια 30λεπτη εμφάνιση οι νικητές του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί και φέτος σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας.

Και ας μην ξεχνάμε ότι οι Scorpions είναι το μοναδικό συγκρότημα που το φανατικό κοινό του ξεκινά από την ηλικία των 12 ετών, γι αυτό και τις συναυλίες τους στην Ελλάδα έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα περίπου 200.000 άτομα!

Και το ενδιαφέρον του κοινού για τα live των περίφημων σκορπιών αυξάνεται κάθε χρόνο.

2ο SCORPIONS FESTIVAL

“ONE NIGHT TO REMEMBER”

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Γήπεδο Καραϊσκάκη

Scorpions “Reunion”

Guest Stars:

Uli Jon Roth, Michael Schenker, Herman Rarebell

Τετάρτη 8 Ιουλίου,

Συναυλία Scorpions στη Λάρισα,

στο Γήπεδο Αλκαζάρ


Πηγή: scorpions.gr/

2 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Είναι καλό που μπαίνει στη λίστα των εκδηλώσεων!
Την καλησπέρα μου!

MetalBlog είπε...

Ανυπομονω Να Ερθει Η Ογδοη Ιουλιου!!!