Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Παιδείας Ευρ. Στυλιανίδη στη Λάρισα


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη την ερχόμενη Παρασκευή στη Λάρισα. Συγκεκριμένα ο κ. Στυλιανίδης θα επισκεφθεί στις 9 το πρωί το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στις Φυλακές, στις 9.30 θα επισκεφθεί τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνάτιο, και στις 10 θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Κ. Τζανακούλη.
Ακολούθως, σύμφωνα με το πρόγραμμα ο υπουργός Παιδείας θα εγκαινιάσει το 5ο και το 28ο νηπιαγωγείο και θα επισκεφθεί τα νεοανεγερθέντα διδακτήρια του 4ου και του 37ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και τα εργοτάξια του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου.
Στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός θα προεδρεύσει συσκέψεως στη Νομαρχία ενώ στη 1.30 θα έχει συνάντηση – σύσκεψη με τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους του ΤΕΙ.

Στις 2.30 το μεσημέρι ο κ. Στυλιανίδης θα εγκαινιάσει το νέο κτίριο της Ιατρικής Σχολής στο Μεζούρλο ενώ το απόγευμα στις 6.15 θα επισκεφθεί το Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ “Έξοδος” .

Η επίσκεψη του υπουργού ολοκληρώνεται με την κήρυξη έναρξης των εργασιών του Πανελλήνιου Συνεδρίου “Αχιλλέας Τζάρτζανος” στον Τύρναβο

Δεν υπάρχουν σχόλια: