Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Σειρά εκδηλώσεων στη Λάρισα για την Ημέρα του Περιβάλλοντος



Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιούνται στη Λάρισα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Ειδικότερα, το πρωί η Επιτροπή Φορέων κατά του Περιβάλλοντος, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου, πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας στη Νομαρχία Λάρισας.
Στις 12 το μεσημέρι, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην γέφυρα του Αλκαζάρ, ενώ στις 8 τα βράδυ μέλη οικολογικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών της Λάρισας, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Νομαρχίας.
Επίσης, σε καθαρισμό του φαραγγιού της Καλυψούς, στον Κίσσαβο, κοντά στην Καρίτσα προχωρά σήμερα η νομαρχία Λάρισας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον .Πρόκειται για μια ακόμη δράση που γίνεται στο πλαίσιο της "Εβδομάδας Περιβάλλοντος" που υλοποιεί η νομαρχία και η οποία έχει αφιερωθεί στη μνήμη του Κώστα Σουφλιά ο οποίος υπήρξε αντινομάρχης Περιβάλλοντος.Με κεντρικό σύνθημα "Ας περάσουμε στη δράση τώρα" ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός και ο δήμαρχος Ευρυμενών κ. Δημήτρης Τσιτσές μαζί με εθελοντικές οργανώσεις θα περπατήσουν το φαράγγι της Καλυψούς, προκειμένου να καθαρίσουν από τα σκουπίδια ένα από τα ομορφότερα τοπία του νομού μας.

Πηγή: ΕΡΤ



Δεν υπάρχουν σχόλια: